Nieuws

 header2016

stadkortrijk brasserieMenenpoort ing

 

 

 

 

-20

 

Update Coronavirus

 

"Alle regionale voetbalwedstrijden worden verboden tot en met 25 augustus"

 

Voetbal Vlaanderen heeft beslist dat alle regionale wedstrijden in het veldvoetbal, minivoetbal en futsal niet mogen doorgaan tot en met 25 augustus. In de provincie Antwerpen mag ook niet getraind worden.

Het verbod van Voetbal Vlaanderen is niet alleen van toepassing op wedstrijden bij volwassen, ook U19- en U21-wedstrijden mogen niet gespeeld worden in Vlaanderen.

Voor alle duidelijkheid: het gaat om wedstrijden in het amateurvoetbal en het provinciaal voetbal en niet in de Jupiler Pro League en 1B.

Dat wil dus zeggen dat heel wat bekerwedstrijden, die normaal gezien al komend weekend zouden gespeeld worden, niet kunnen doorgaan. Dat is ook door de KBVB bevestigd ondertussen. Bij de mannen gaat het om de eerste 5 speeldagen, bij de vrouwen om de eerste 3.

Jeugdploegen mogen wel nog vriendschappelijke wedstrijden spelen tot en met de U17. Enkel de ouders van de spelers zijn toegelaten als toeschouwers. Toernooien zijn wel verboden. Door deze maatregelen is uitstel van de competities voor heel Vlaanderen waarschijnlijk. In de provincie Antwerpen mag er van de provincie niet getraind worden.

 

Uit veiligheidsoverwegingen, in verband met het coronavirus, gaat de "Voorstelling Clubwerking en Eerste Ploeg" van Zaterdag 8 augustus niet door.

 

 KSVK_Wijnactie

KSV KORTRIJK  ZOMERWIJNACTIE

 

Beste sportliefhebber,

 

Het zijn voor vele mensen, clubs en verenigingen minder makkelijke tijden.

We blijven niet bij de pakken zitten en hebben een reeks activiteiten gepland om de club te ondersteunen.

In bijlage treft u het aanbod van de wijnactie KSV Kortrijk zomer 2020.

We zouden het zeer waarderen indien u even tijd nam om dit interessant aanbod (kwaliteit gegarandeerd) even door te nemen.

Bij interesse laat het ons weten.  Bestellen kan via mail/telefoon/…

Zoals bij iedere wijnactie komen de opbrengsten ten goede aan de jeugdwerking.

 

KSV Kortrijk
Het Bestuur

 

 Naar het overzicht van

 onze wijnen

 

 

 

(Her)inschrijving seizoen 2020-21

 

Volgende inschrijvingsmomenten

Vrijdag 7 augustus
van 18u tot 21u

en

  Zaterdag 22 augustus
van 10u tot 14u

 

"Covid-Proof"

 

Om grote drukte bij onze inschrijvingsmomenten te vermijden maken wij voor het eerst gebruik van de mogelijkheid om digitaal in te schrijven:
Digitaal_Aanmeldingsformulier